Steakové maso

Pro přípravu těch nejlahodnějších a nejkvalitnějších steaků Vám nabízíme NAZRÁLÉ HOVĚZÍ MASO metodou mokrého zrání. Mokré zrání: maso se 5- 10 dní po porážce rozbourá a jednotlivé části se vakuově zabalí.V teplotách 0 - 2°C se nechá maso zrát 14 - 30 dnů, podle druhu masa. U hovězího platí, čím déle maso zraje, tím je křehčí, chutnější a výraznější chuti, je kvalitnější.

2 položek
 

Rump steak US Prime (kýta, květová špička) ..

387,60 Kč bez DPH
469,00 Kč
 

Rib eye JA (vysoký roštěnec) ..

478,51 Kč bez DPH
579,00 Kč

Steakové maso stránka:

Ohlasy zákazníků

Gril již jen od Medunových.Velmi příjemné a profesionální jednání,které se dnes již nevidí.Můžu jen a jen ..Autor: Peter Dávid

Milí, ochotní a příjemní. Tak si představuju ..Autor: Renata

Medunovi nám postavili krb...skvělá spolupráce, spolehlivost, kvalita. Proto jsme se rozhodli k dalšímu nákupu...elektrický gril Weber. Jediné, co nás zarazilo u značky Weber, je čištění grilu. To je velké minus...veškerý odpad při grilování padá do vany, do které se nedostanete, protože vám překáží elektrické těleso, které je přišroubováno. Možná děláme něco špatně, ale určitě gril, který nelze lehce vyčistit, budeme minimálně ..Autor: Michael Bartoš

Přidat ohlas | Všechny ohlasy
Pro informace volejte kdykoli tel.: 602 567 721
Facebook
Nejprodávanější
459,00 Kč
379,34 Kč bez DPH
299,00 Kč
247,11 Kč bez DPH
119,00 Kč
98,35 Kč bez DPH
149,00 Kč
123,14 Kč bez DPH
1 739,00 Kč
1 437,19 Kč bez DPH