Steakové maso

Pro přípravu těch nejlahodnějších a nejkvalitnějších steaků Vám nabízíme NAZRÁLÉ HOVĚZÍ MASO metodou mokrého zrání. Mokré zrání: maso se 5- 10 dní po porážce rozbourá a jednotlivé části se vakuově zabalí.V teplotách 0 - 2°C se nechá maso zrát 14 - 30 dnů, podle druhu masa. U hovězího platí, čím déle maso zraje, tím je křehčí, chutnější a výraznější chuti, je kvalitnější.

3 položek
 

Rib eye JA (vysoký roštěnec)200 g, ..

79,34 Kč bez DPH
96,00 Kč
 

Rib eye JA (vysoký roštěnec) ..

376,03 Kč bez DPH
455,00 Kč
 

Rump steak US Prime (kýta, květová špička) ..

387,60 Kč bez DPH
469,00 Kč

Steakové maso stránka:

Ohlasy zákazníků

Při shánění grilu jsem našel tento e-shop. Velmi ochotní, velmi příjemní a dovezli nám gril až domů, kde poradili, jak s grilem zacházet a jak se o něj starat. Takový přístup k zákazníkovi se už moc nevidí. Dávám velké plus a vřele tento obchod ..Autor: Roman Legát

Pro koupi tohoto grilu jsme se rozhodli po návštěvě příbuzných. Ti nám připravili výtečný pokrm s grilovanou ..Autor: Marcela K.

V Centru Meduna jsou profesionálové, kteří vědí, co prodávají. Pořídili jsme si udírnu a uzené maso je pro nás lahůdka. Díky, ..Autor: Duškovi

Přidat ohlas | Všechny ohlasy
Pro informace volejte kdykoli tel.: 602 567 721
Facebook
Nejprodávanější
419,00 Kč
346,28 Kč bez DPH
290,00 Kč
239,67 Kč bez DPH
100,00 Kč
82,64 Kč bez DPH
129,00 Kč
106,61 Kč bez DPH
1 590,00 Kč
1 314,05 Kč bez DPH