V naší kamenné prodejně můžete zaplatit nákup kartou.

Steakové maso
Pro přípravu těch nejlahodnějších a nejkvalitnějších steaků Vám nabízíme NAZRÁLÉ HOVĚZÍ MASO metodou mokrého zrání. Mokré zrání: maso se 5- 10 dní po porážce rozbourá a jednotlivé části se vakuově zabalí.V teplotách 0 - 2°C se nechá maso zrát 14 - 30 dnů, podle druhu masa. U hovězího platí, čím déle maso zraje, tím je křehčí, chutnější a výraznější chuti, je kvalitnější.
seřadit Steakové maso dle:
Rib eye JA (vysoký roštěnec)200 g, ..
Rump steak US Prime (kýta, květová špička) ..
Steakové maso stránka:
Bol by veľký problém u liatinových roštov napísať ich rozmer??
..
Autor: Vilo
Jsem spokojen s dodávkou grilu až domů - super ..
Autor: Petr Malý
Milí, ochotní a příjemní. Tak si představuju ..
Autor: Renata