V naší kamenné prodejně můžete zaplatit nákup kartou.

Steakové maso
Pro přípravu těch nejlahodnějších a nejkvalitnějších steaků Vám nabízíme NAZRÁLÉ HOVĚZÍ MASO metodou mokrého zrání. Mokré zrání: maso se 5- 10 dní po porážce rozbourá a jednotlivé části se vakuově zabalí.V teplotách 0 - 2°C se nechá maso zrát 14 - 30 dnů, podle druhu masa. U hovězího platí, čím déle maso zraje, tím je křehčí, chutnější a výraznější chuti, je kvalitnější.
seřadit Steakové maso dle:
Rump steak US Prime (kýta, květová špička) ..
Rib eye JA (vysoký roštěnec) ..
Steakové maso stránka:
Koupili jsme si malý přenosný gril v super barvičce. Splňuje naše očekávání ve všech ..
Autor: Filip
V Centru Meduna jsou profesionálové, kteří vědí, co prodávají. Pořídili jsme si udírnu a uzené maso je pro nás lahůdka. Díky, ..
Autor: Duškovi
Výborný krb a gril Napoleon 425 ..
Autor: Richard Čihák