Steakové maso

Pro přípravu těch nejlahodnějších a nejkvalitnějších steaků Vám nabízíme NAZRÁLÉ HOVĚZÍ MASO metodou mokrého zrání. Mokré zrání: maso se 5- 10 dní po porážce rozbourá a jednotlivé části se vakuově zabalí.V teplotách 0 - 2°C se nechá maso zrát 14 - 30 dnů, podle druhu masa. U hovězího platí, čím déle maso zraje, tím je křehčí, chutnější a výraznější chuti, je kvalitnější.

2 položek
 

Rump steak US Prime (kýta, květová špička) ..

387,60 Kč bez DPH
469,00 Kč
 

Rib eye JA (vysoký roštěnec) ..

478,51 Kč bez DPH
579,00 Kč

Steakové maso stránka:

Ohlasy zákazníků

Koupili jsme si malý přenosný gril v super barvičce. Splňuje naše očekávání ve všech ..Autor: Filip

V Centru Meduna jsou profesionálové, kteří vědí, co prodávají. Pořídili jsme si udírnu a uzené maso je pro nás lahůdka. Díky, ..Autor: Duškovi

Výborný krb a gril Napoleon 425 ..Autor: Richard Čihák

Přidat ohlas | Všechny ohlasy
Pro informace volejte kdykoli tel.: 602 567 721
Facebook
Nejprodávanější
459,00 Kč
379,34 Kč bez DPH
299,00 Kč
247,11 Kč bez DPH
119,00 Kč
98,35 Kč bez DPH
149,00 Kč
123,14 Kč bez DPH
1 739,00 Kč
1 437,19 Kč bez DPH