V naší kamenné prodejně můžete zaplatit nákup kartou.

MASO na gril i do trouby
Pro přípravu těch nejlahodnějších a nejkvalitnějších steaků Vám nabízíme NAZRÁLÉ HOVĚZÍ MASO metodou mokrého zrání. Mokré zrání: maso se 5- 10 dní po porážce rozbourá a jednotlivé části se vakuově zabalí.V teplotách 0 - 2°C se nechá maso zrát 14 - 30 dnů, podle druhu masa. U hovězího platí, čím déle maso zraje, tím je křehčí, chutnější a výraznější chuti, je kvalitnější. Rovněž výborné maso připravené Sous Vide metodou - to znamená pomalu vařené ve vakuu s kořením. Stačí prohřát- chuť výtečná.
seřadit MASO na gril i do trouby dle:
Rib eye JA (vysoký roštěnec)200 g, ..
Selské maxi koleno s kůží sous-vide Banquet 1,3-1,7 ..
Trhané vepřové maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 ..
Vepřová žebra z pečeně masitá sous-vide Banquet 1 – 1,5 ..
Rump steak US Prime (kýta, květová špička) ..
MASO na gril i do trouby stránka:
Dobrý den. Rádi přidáváme kladný ohlas. Gril jsme dostali darem a jsme víc než mile ..
Autor: Jana T.
Při koupi grilu jsme si nechali poradit od těchto profesionálů a ..
Autor: Jaroslav Ř.
Na zahradě máme přenosné ohniště jako moderní alternativu k opékání párků v přírodě. Praktické, děti mají rády a neponičíte si ..
Autor: Magda T.