Otevírací doba
PO – PA:
8 – 17 hod
Sobota:
8 – 11 hod

V naší kamenné prodejně můžete zaplatit nákup kartou.

Platba kartou

MASO na gril i do trouby

Pro přípravu těch nejlahodnějších a nejkvalitnějších steaků Vám nabízíme NAZRÁLÉ HOVĚZÍ MASO metodou mokrého zrání. Mokré zrání: maso se 5- 10 dní po porážce rozbourá a jednotlivé části se vakuově zabalí.V teplotách 0 - 2°C se nechá maso zrát 14 - 30 dnů, podle druhu masa. U hovězího platí, čím déle maso zraje, tím je křehčí, chutnější a výraznější chuti, je kvalitnější. Rovněž výborné maso připravené Sous Vide metodou - to znamená pomalu vařené ve vakuu s kořením. Stačí prohřát- chuť výtečná.

9 položek
 

Rib eye JA (vysoký roštěnec)200 g, ..

79,34 Kč bez DPH
96,00 Kč
 

Selské maxi koleno s kůží sous-vide Banquet 1,3-1,7 ..

104,96 Kč bez DPH
127,00 Kč
 

Kuře krmené kukuřicí 1,3 kg ..

114,05 Kč bez DPH
138,00 Kč
 

Trhané vepřové maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 ..

188,43 Kč bez DPH
228,00 Kč
 

Vepřová žebra z pečeně masitá sous-vide Banquet 1 – 1,5 ..

194,21 Kč bez DPH
235,00 Kč
 

Hovězí líčka sous-vide Banquet 0,6 – 0,9 ..

204,13 Kč bez DPH
247,00 Kč
 

Trhané hovězí maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 ..

214,88 Kč bez DPH
260,00 Kč
 

Rib eye JA (vysoký roštěnec) ..

376,03 Kč bez DPH
455,00 Kč
 

Rump steak US Prime (kýta, květová špička) ..

387,60 Kč bez DPH
469,00 Kč

MASO na gril i do trouby stránka:

Ohlasy zákazníků

Otočný špíz v pohodě, nebylo ho však možné sehnat v barvě krémové. Rovněž marně sháním ještě dvě vidličky. R. ..Autor: René Vitoušek

Dobrý den. Gril již máme doma a už jsme i zkoušeli něco z kuchařky. Výtečné. Jsme velice spokojeni. ..Autor: Lucie K.

Gril už dnes považujeme za nepostradatelný spotřebič. Díky, jsme ..Autor: Soukupovi

Přidat ohlas | Všechny ohlasy
Pro informace volejte kdykoli tel.: 602 567 721
Facebook
Nejprodávanější
279,00 Kč
230,58 Kč bez DPH
399,00 Kč
329,75 Kč bez DPH
99,00 Kč
81,82 Kč bez DPH
1 590,00 Kč
1 314,05 Kč bez DPH
1 590,00 Kč
1 314,05 Kč bez DPH
129,00 Kč
106,61 Kč bez DPH