V naší kamenné prodejně můžete zaplatit nákup kartou.

MASO na gril i do trouby
Pro přípravu těch nejlahodnějších a nejkvalitnějších steaků Vám nabízíme NAZRÁLÉ HOVĚZÍ MASO metodou mokrého zrání. Mokré zrání: maso se 5- 10 dní po porážce rozbourá a jednotlivé části se vakuově zabalí.V teplotách 0 - 2°C se nechá maso zrát 14 - 30 dnů, podle druhu masa. U hovězího platí, čím déle maso zraje, tím je křehčí, chutnější a výraznější chuti, je kvalitnější. Rovněž výborné maso připravené Sous Vide metodou - to znamená pomalu vařené ve vakuu s kořením. Stačí prohřát- chuť výtečná.
seřadit MASO na gril i do trouby dle:
Selské maxi koleno s kůží sous-vide Banquet 1,3-1,7 ..
Kuře krmené kukuřicí 1,3 kg ..
Vepřová žebra z pečeně masitá sous-vide Banquet 1 – 1,5 ..
Hovězí líčka sous-vide Banquet 0,6 – 0,9 ..
Trhané vepřové maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 ..
Trhané hovězí maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 ..
Rump steak US Prime (kýta, květová špička) ..
Rib eye JA (vysoký roštěnec) ..
MASO na gril i do trouby stránka:
My jsme si koupili plynový přenosný gril a využíváme ho všude doma i na ..
Autor: Jakub
Děkuji za naprosto dokonalý servis, ochotu, rychlost i radu. Obchod mohu jen doporučit. M. ..
Autor: Marcela Brychtová
K nákupu jsme dostali pár receptů a musím říct, že pokrmy připravené na grilu jsou ..
Autor: Karolína Š.