V naší kamenné prodejně můžete zaplatit nákup kartou.

MASO na gril i do trouby
Pro přípravu těch nejlahodnějších a nejkvalitnějších steaků Vám nabízíme NAZRÁLÉ HOVĚZÍ MASO metodou mokrého zrání. Mokré zrání: maso se 5- 10 dní po porážce rozbourá a jednotlivé části se vakuově zabalí.V teplotách 0 - 2°C se nechá maso zrát 14 - 30 dnů, podle druhu masa. U hovězího platí, čím déle maso zraje, tím je křehčí, chutnější a výraznější chuti, je kvalitnější. Rovněž výborné maso připravené Sous Vide metodou - to znamená pomalu vařené ve vakuu s kořením. Stačí prohřát- chuť výtečná.
seřadit MASO na gril i do trouby dle:
Selské maxi koleno s kůží sous-vide Banquet 1,3-1,7 ..
Kuře krmené kukuřicí 1,3 kg ..
Vepřová žebra z pečeně masitá sous-vide Banquet 1 – 1,5 ..
Hovězí líčka sous-vide Banquet 0,6 – 0,9 ..
Trhané vepřové maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 ..
Trhané hovězí maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 ..
Rump steak US Prime (kýta, květová špička) ..
Rib eye JA (vysoký roštěnec) ..
MASO na gril i do trouby stránka:
Děkujeme a hodnotíme ..
Autor: Linhartovi
V Centru Meduna jsou profesionálové, kteří vědí, co prodávají. Pořídili jsme si udírnu a uzené maso je pro nás lahůdka. Díky, ..
Autor: Duškovi
Děkujeme za pomoc při výběru, také ..
Autor: Klárka J.