MASO na gril i do trouby

Pro přípravu těch nejlahodnějších a nejkvalitnějších steaků Vám nabízíme NAZRÁLÉ HOVĚZÍ MASO metodou mokrého zrání. Mokré zrání: maso se 5- 10 dní po porážce rozbourá a jednotlivé části se vakuově zabalí.V teplotách 0 - 2°C se nechá maso zrát 14 - 30 dnů, podle druhu masa. U hovězího platí, čím déle maso zraje, tím je křehčí, chutnější a výraznější chuti, je kvalitnější. Rovněž výborné maso připravené Sous Vide metodou - to znamená pomalu vařené ve vakuu s kořením. Stačí prohřát- chuť výtečná.

8 položek
 

Selské maxi koleno s kůží sous-vide Banquet 1,3-1,7 ..

119,13 Kč bez DPH
137,00 Kč
 

Kuře krmené kukuřicí 1,3 kg ..

147,83 Kč bez DPH
170,00 Kč
 

Vepřová žebra z pečeně masitá sous-vide Banquet 1 – 1,5 ..

214,78 Kč bez DPH
247,00 Kč
 

Hovězí líčka sous-vide Banquet 0,6 – 0,9 ..

214,78 Kč bez DPH
247,00 Kč
 

Trhané vepřové maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 ..

217,39 Kč bez DPH
250,00 Kč
 

Trhané hovězí maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 ..

248,70 Kč bez DPH
286,00 Kč
 

Rump steak US Prime (kýta, květová špička) ..

387,60 Kč bez DPH
469,00 Kč
 

Rib eye JA (vysoký roštěnec) ..

478,51 Kč bez DPH
579,00 Kč

MASO na gril i do trouby stránka:

Ohlasy zákazníků

Děkujeme a hodnotíme ..Autor: Linhartovi

V Centru Meduna jsou profesionálové, kteří vědí, co prodávají. Pořídili jsme si udírnu a uzené maso je pro nás lahůdka. Díky, ..Autor: Duškovi

Děkujeme za pomoc při výběru, také ..Autor: Klárka J.

Přidat ohlas | Všechny ohlasy
Pro informace volejte kdykoli tel.: 602 567 721
Facebook
Nejprodávanější
459,00 Kč
379,34 Kč bez DPH
299,00 Kč
247,11 Kč bez DPH
119,00 Kč
98,35 Kč bez DPH
149,00 Kč
123,14 Kč bez DPH
1 739,00 Kč
1 437,19 Kč bez DPH