WOK Karbon Steel Kamado Joe

  • Novinka
  • Zdarma

Kód: KJ15124922

Dostupnost: skladem

Výrobce: Kamado Joe

Typ: Příslušenství Logo - Příslušenství

Rozšiřte možnosti svého grilu Kamado Joe s wokem z nové kolekce Karbon Steel.

4 225,00 Kč

Při nákupu nad 33 000 Kč - Možnost dopravy smontovaného grilu se zaškolením ZDARMA.

Potřebujete poradit nebo zboží objednat telefonicky? Volejte na 602 567 721

Detailní popis WOK Karbon Steel Kamado Joe

Rozšiřte možnosti svého grilu Kamado Joe s wokem z nové kolekce Karbon Steel. Můžete s ním vařit, dusit, nebo připravit šťavnaté stir fry. Uhlíková ocel je stejně všestranná jako nerezavějící ocel a vodivá jako litina. Wok můžete použít se všemi grily na uhlí.

Výhody a vlastnosti woku Karbon Steel:

  • vyroben z vysoce kvalitní uhlíkové oceli (ta je stejně všestranná jako nerezavějící    ocel a vodivá jako litina)
  • ideální na stir fry, vaření a dušení
  • nepřilnavý materiál zajistí rychlé a snadné čištění
  • rukojeti z nerezavějící oceli vám usnadní servírování
  • ve woku vaříte odstraněním 2-vrstvého stojanu Divide & Conquer a vložením stojanu pro příslušenství
  • lze jej použít se všemi grily na uhlí

Péče o wok Karbon Steel:

1. Po úplném vychlazení woku otřete veškerý přebytečný olej kuchyňskou papírovou utěrkou nebo hadříkem.

K čištění woku nikdy nepoužívejte abrazivní čistící nástroje
Pokud je to nutné, použijte plastovou špachtli k odstranění přilepených potravin. Můžete použít také sůl a olej jako peeling.
Pro velmi silné znečištění zahřejte ve woku vodu a nechte 3-5 minut vařit. Potom jemně seškrábejte plastovou špachtlí. Buďte při tom velmi opatrní, wok bude horký. Vylijte vodu a wok nechte vychladnout.

2. Wok omyjte teplou vodou a měkkou houbou.

3. Důkladně osušte absorpční papírovou utěrkou nebo kuchyňským hadříkem. Pokud si všimnete jemné nečistoty na hadříku, je to normální. Jsou to zbytky z oleje po vypalování, jídlu to neškodí a je to přirozená vlastnost produktu.

4. Před uskladněním naneste na wok velmi tenkou vrstvu oleje nebo vosku určeného ke konzervaci kovového nádobí. Skladujte na chladném a suchém místě. Tenká vrstva oleje ochrání pánev a připraví ji na další vaření.

5. Jednou za čas bude třeba wok vypálit. Postup pro vypálení níže.

6. Pokud v grilu připravujete kyselé potraviny (rajčata, zázvor, citrusy, kysané zelí, víno, ovoce, ...), tak tyto potraviny ve woku nenechávejte déle, než je potřeba a po dokončení přípravy wok omyjte teplou vodou a naolejujte. Kyselé organické látky narušují povrch nejen synteticky upravených pánví, ale i přírodního seasoningu.

Jak vypálit pánve a příslušenství ze série Karbon Steel:

1. Naolejujte wok a pomocí papírové utěrky rozetřete olej po celém povrchu. Používejte oleje s vysokou tepelnou odolností (cca 204°-246°C). Používejte oleje jako například řepkový, slunečnicový, rýžový nebo sójový. Nepoužívejte oleje jako avokádo, kokos nebo olivový olej.

2. Wok dáme do grilu na 205°C a necháme ho vypékat přibližně jednu hodinu. Před vyjmutím z grilu nechte úplně vychladnout.

3. Po vychladnutí papírovou utěrkou otřete dosucha.

Tip: Wok by neměl být lepkavý na dotek. Pokud lepkavý je, tak ho znovu zahřejte a nechte projít vypalováním „seasoningem“.

Nádobí Karbon Steel nabude různé vzory po době používání. Změna barvy a vzhledu je naprosto normální. Čím tmavší Vaše nádobí je, tím lepší jsou jeho nepřilnavé vlastnosti.


 

 
Zařazení produktu
Soubory ke stažení

Vybírejte z podobných produktů

Ohlasy zákazníků

Provozovatel webu recenze neověřuje, kontroluje a odstraňuje však podvodný obsah, pokud je rozpoznán.

Doprava zdarma od 2 000 Kč

Záruční a pozáruční servis

Kamenná prodejna

Sortiment skladem

Centrum Meduna

Ráby 145, (mapa)
533 52 Ráby,
Česká republika

+420 602 567 721

Důležité informace

  • Prodej alkoholu a tabákových výrobků osobám mladším 18 let je zakázán.

Jsme na sociálních sítích


Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: