Grilovací deska Karbon Steel Kamado Joe

  • Novinka
  • Zdarma

Kód: KJ15094522

Dostupnost: na dotaz

Výrobce: Kamado Joe

Typ: Příslušenství Logo - Příslušenství

Pomocí tohoto nástavce přeměníte svůj gril okamžitě na plnohodnotnou grilovací desku.

5 230,00 Kč

Při nákupu nad 33 000 Kč - Možnost dopravy smontovaného grilu se zaškolením ZDARMA.

Potřebujete poradit nebo zboží objednat telefonicky? Volejte na 602 567 721

Detailní popis Grilovací deska Karbon Steel Kamado Joe

Pomocí tohoto nástavce přeměníte svůj gril okamžitě na plnohodnotnou grilovací desku. Jednoduše tak připravíte chutnou snídani, opečete maso, nebo orestujete zeleninu. Karbonová ocel je lehčí než železo, rychle se zahřeje a díky tomu, že udržuje teplo, vám vždy zajistí stálou teplotu.

Velikost Classic Joe je kompatibilní:
  • se všemi grily ze série Kamado Joe Classic,
  • Konnected Joe,
  • Big Green Egg Large
  • všechny další kulaté grily velikosti 18"

Výhody a vlastnosti desky Karbon Steel:

  • vyrobena z vysoce kvalitní uhlíkové oceli (ta je stejně všestranná jako nerezavějící ocel a vodivá jako litina)
  • ideální pro přípravu snídaně, opékání, restování nebo přípravu hamburgerů
  • nepřilnavý povrch
  • rychle se zahřeje a udržuje stálou teplotu
  • obsahuje odtok pro tuk, což vám zajistí rychlé a snadné čištění
  • rukojeti z nerezavějící oceli vám usnadní manipulaci

Péče o desku Karbon Steel:

1. Po úplném vychlazení z desky otřete veškerý přebytečný olej kuchyňskou papírovou utěrkou nebo hadříkem.

K čištění desky nikdy nepoužívejte abrazivní čistící nástroje
Pokud je to nutné, použijte plastovou špachtli k odstranění přilepených potravin. Můžete použít také sůl a olej jako peeling.

 

2. Desku omyjte teplou vodou a měkkou houbou.

3. Důkladně osušte absorpční papírovou utěrkou nebo kuchyňským hadříkem. Pokud si všimnete jemné nečistoty na hadříku, je to normální. Jsou to zbytky z oleje po vypalování, jídlu to neškodí a je to přirozená vlastnost produktu.

4. Před uskladněním naneste na desku velmi tenkou vrstvu oleje nebo vosku určeného ke konzervaci kovového nádobí. Skladujte na chladném a suchém místě. Tenká vrstva oleje ochrání pánev a připraví ji na další vaření.

5. Jednou za čas bude třeba desku vypálit. Postup pro vypálení níže.

6. Pokud v grilu připravujete kyselé potraviny (rajčata, zázvor, citrusy, kysané zelí, víno, ovoce, ...), tak tyto potraviny ve desku nenechávejte déle, než je potřeba a po dokončení přípravy desku omyjte teplou vodou a naolejujte. Kyselé organické látky narušují povrch nejen synteticky upravených pánví, ale i přírodního seasoningu.

Jak vypálit pánve a příslušenství ze série Karbon Steel:

1. Naolejujte desku a pomocí papírové utěrky rozetřete olej po celém povrchu. Používejte oleje s vysokou tepelnou odolností (cca 204°-246°C). Používejte oleje jako například řepkový, slunečnicový, rýžový nebo sójový. Nepoužívejte oleje jako avokádo, kokos nebo olivový olej.

2. Desku dáme do grilu na 205°C a necháme ho vypékat přibližně jednu hodinu. Před vyjmutím z grilu nechte úplně vychladnout.

3. Po vychladnutí papírovou utěrkou otřete dosucha.

Tip: Deska by neměla být lepkavá na dotek. Pokud lepkavá je, tak ji znovu zahřejte a nechte projít vypalováním „seasoningem“.

Nádobí Karbon Steel nabude různé vzory po době používání. Změna barvy a vzhledu je naprosto normální. Čím tmavší Vaše nádobí je, tím lepší jsou jeho nepřilnavé vlastnosti.


 

 
Zařazení produktu
Soubory ke stažení

Vybírejte z podobných produktů

Ohlasy zákazníků

Provozovatel webu recenze neověřuje, kontroluje a odstraňuje však podvodný obsah, pokud je rozpoznán.

Doprava zdarma od 2 000 Kč

Záruční a pozáruční servis

Kamenná prodejna

Sortiment skladem

Centrum Meduna

Ráby 145, (mapa)
533 52 Ráby,
Česká republika

+420 602 567 721

Důležité informace

  • Prodej alkoholu a tabákových výrobků osobám mladším 18 let je zakázán.

Jsme na sociálních sítích


Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: