Nazrálé hovězí maso

Pro přípravu těch nejlahodnějších a nejkvalitnějších steaků Vám nabízíme NAZRÁLÉ HOVĚZÍ MASO metodou mokrého zrání. Mokré zrání: maso se 5- 10 dní po porážce rozbourá a jednotlivé části se vakuově zabalí.V teplotách 0 - 2°C se nechá maso zrát 14 - 30 dnů, podle druhu masa. U hovězího platí, čím déle maso zraje, tím je křehčí, chutnější a výraznější chuti, je kvalitnější.

2 položek
 

Nazrálý hovězí vysoký roštěnec. JEN OSOBNÍ ..

400,00 Kč bez DPH
460,00 Kč
 

Nazrálé hovězí vysoký roštěnec. JEN OSOBNÍ ..

380,17 Kč bez DPH
460,00 Kč

Nazrálé hovězí maso stránka:

Ohlasy zákazníků

Díky za kvalitní, rychlý a bezproblémový servis. ..Autor: Václav Nejdek

Medunovi nám postavili krb...skvělá spolupráce, spolehlivost, kvalita. Proto jsme se rozhodli k dalšímu nákupu...elektrický gril Weber. Jediné, co nás zarazilo u značky Weber, je čištění grilu. To je velké minus...veškerý odpad při grilování padá do vany, do které se nedostanete, protože vám překáží elektrické těleso, které je přišroubováno. Možná děláme něco špatně, ale určitě gril, který nelze lehce vyčistit, budeme minimálně ..Autor: Michael Bartoš

Gril jsme koupili jako svatební dar a má velký ..Autor: Tomáš

Přidat ohlas | Všechny ohlasy
Pro informace volejte kdykoli tel.: 602 567 721
Facebook
Nejprodávanější
279,00 Kč
230,58 Kč bez DPH
399,00 Kč
329,75 Kč bez DPH
1 590,00 Kč
1 314,05 Kč bez DPH
99,00 Kč
81,82 Kč bez DPH
1 590,00 Kč
1 314,05 Kč bez DPH
129,00 Kč
106,61 Kč bez DPH
199,00 Kč
164,46 Kč bez DPH