Otevírací doba
PO – PA:
8 – 17 hod
Sobota:
8 – 11 hod

V naší kamenné prodejně můžete zaplatit nákup kartou.

Platba kartou

JEHNĚČÍ KOTLETY S JOGURTO-OKURKOVÝM DIPEM

Přísady pro 4 osoby 
12 ks jehněčích kotlet
2 ks stroužky česneku, utřené
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce čerstvého rozmarýnu, nasekaného nadrobno
trochu soli
trochu čerstvě umletého černého pepře
150 g řeckého jogurtu
1 ks salátová okurka (asi 10 cm dlouhá), rozpůlená, zbavená semínek a nasekaná nadrobno
2 lžíce čerstvé máty, nasekané nadrobno

PŘÍPRAVA

Smíchejte česnek s olivovým olejem a rozmarýnem, osolte a opepřete. Z kotlet odřízněte přebytečný tuk a potřete je připravenou kořenící směsí. Kotlety grilujte přímou metodou na středním žáru po dobu 4-6 minut z každé strany. Vyjměte je z grilu a na 5-10 minut zakryjte alobalem. Připravte omáčku (dip): smíchejte v misce okurku, jogurt a mátu. Podávejte spolu s ugrilovanými jehněčími kotletami.

JEHNĚČÍ KOTLETY S JOGURTO-OKURKOVÝM DIPEM

INFORMACE O RECEPTU

Čas na přípravu25 min.

Doba grilování12 min.

Náročnoststředně obtížné

Grilovací metodaPřímé grilování

Pro informace volejte kdykoli tel.: 602 567 721
Facebook
Nejprodávanější
279,00 Kč
230,58 Kč bez DPH
1 590,00 Kč
1 314,05 Kč bez DPH
99,00 Kč
81,82 Kč bez DPH
1 590,00 Kč
1 314,05 Kč bez DPH
399,00 Kč
329,75 Kč bez DPH
129,00 Kč
106,61 Kč bez DPH
449,00 Kč
408,18 Kč bez DPH