V naší kamenné prodejně můžete zaplatit nákup kartou.

JABLKO S HRUŠKOU
V našem Centru Meduna získáte sortiment přímo na prodejně, kde Vám zkušení a proškolení pracovníci poradí s výběrem nejvhodnějšího grilu, nebo je možné ho zakoupit v tomto e-shopu po dohodě Vám ho můžeme zavést složený až domů.
Popis produktu JABLKO S HRUŠKOU
VYROBENO BEZ KONZERVANTŮ A BARVIV.
Neobsahuje žádné přídavné látky ani cukr.
Koncentrát je možné použít k přípravě studených
i horkých nápojů ředěním (max. 80 °C teplota vody),
nebo k ochucení a ozdobení sladkých pokrmů
(dezerty, poháry, zmrzliny, palačinky, müsli...).
ZEMĚ PŮVODU ČESKÁ REPUBLIKA.
Složení: 100 % ovoce (90 % jablko, 10 % černý rybíz).
Objem balení: 750 ml.
Skupinové balení: 6 ks á 750 ml.
Trvanlivost: 18 měsíců od data výroby (výrobek je pasterován).
Podmínky skladování: skladujte při teplotě od 2 °C do 27 °C.
Po otevření doporučujeme uchovat v chladničce.
Doporučené ředění: 1:12 až 1:15.
Z jedné lahve koncentrátu je možné připravit
až 15 l lahodného nápoje.
Nutriční hodnoty ve 100 ml výrobku:
Energetická hodnota: |
1189 kj/288 kcal |
Tuky: |
0,00 g |
Sacharidy: |
82,76 g |
Bílkoviny: |
0,63 g |
Vláknina: |
0,10 g |
Soubory k produktu JABLKO S HRUŠKOU
Podobné produkty k JABLKO S HRUŠKOU
100% přírodní šťáva z červené řepy a jablka zahuštěná odpařením vody - ..
100% přírodní jablečná šťáva a jahodová šťáva zahuštěná odpařením vody - ..
Dobrý den. Rádi přidáváme kladný ohlas. Gril jsme dostali darem a jsme víc než mile ..
Autor: Jana T.
V Centru Meduna jsou profesionálové, kteří vědí, co prodávají. Pořídili jsme si udírnu a uzené maso je pro nás lahůdka. Díky, ..
Autor: Duškovi
Dovolím si touto cestou poděkovat za rychlé vyřízení telefonické objednávky, doobjednání dalšího zboží a rychlého vyřízení. Do týdne jsme vše obdrželi, jen je to dárek, tak to nemůžeme rozbalit, nicméně věřím, že nám to udělá hodně radosti. Paní Medunová byla skvělá, rychlá a bezvadně vše vyřídila. Příště pokud budu něco potřebovat obrátím se přednostně na ni. Takových obchodníků moc není :o)) Ještě jednou díky. ..
Autor: Pája